Donkere wolken pakken zich samen boven het sportpark De Kogelberg. Het jeugdige SES moest ook afgelopen zondag het onderspit delven. Ditmaal tegen middenmoter SIOL en zit intussen in de degradatiezone.

Juliana ging afgelopen zondag onverwacht onderuit tegen DSV, maar bevindt zich nog steeds in de subtop, die intussen wel uit zo’n tien teams is gaan bestaan. De ranglijst van 4G is momenteel in tweeën gesplitst: De top tien en de onderste vier, waar SES dus nu nadrukkelijk vertoeft.

DWSH’18 deed prima zaken afgelopen zondag door met 5-1 te winnen van hekkensluiter SVOC’01. Zonder zelf tot goed voetbal te komen werd voorin toch vijfmaal gescoord. Met één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie komt zelfs plek twee in zicht voor de Sint Hubert/Wilbertoord combinatieclub.

Komende zondag speelt DWSH ‘18 in Leunen, de nummer zes van de ranglijst. Wil DWSH ‘18 mee blijven doen bovenin dan moet in Leunen gewonnen worden.

Juliana reist af naar Wanroij, waar het Constantia ontmoet. Constantia zag afgelopen zondag in de slotfase een gelijkspel uit de handen glippen tegen Festilent, maar moet toch gezien worden als de favoriet in het duel tegen Mill.

SES zal waarschijnlijk onderuit gaan tegen Festilent. Het verschil op de ranglijst is groot en de vorm van de Langenbomers laat de laatste weken duidelijk te wensen over.

En uiteraard kunt u de wedstrijden live volgen via de Lokale Omroep Mill in het programma Sport op Zondag vanaf 14.00 uur.