Afgelopen zondag tankte SES zelfvertrouwen. Tegen de koploper in de derde klasse, RKPVV uit Helmond, werd in de tweede bekerronde nipt met 3-2 verloren en als de Langenboomse voorwaartsen hun vizier wat zuiverder hadden afgesteld had een gelijkspel er zeker in gezeten.

Met de wedstrijd van zondag thuis tegen hekkensluiter SCV ‘58 op het programma kan dit bekerresultaat SES mogelijk uit de negatieve spiraal halen.

DWSH’18 kleineerde Menos in Sint Hubert met 9-0. Al na een paar minuten was het verzet van de Landhorstenaren gebroken en zij moesten lijdzaam toezien hoe DWSH ‘18 de score uitbouwde tot een forse 9-0 overwinning. Bij rust stond al een 7-0 voorsprong op het scorebord.

Komende zondag wacht GVV ‘57, dat op twee punten achterstand staat van de nog ongeslagen Wilbertoord/Sint Hubertse combinatie.

Juliana heeft een weekeinde rust gehad en hopelijk is de accu nu weer genoeg opgeladen om in Rijkevoort tegen het laaggeklasseerde Toxandria de volle winst te grijpen en zodoende de aansluiting met de subtop niet kwijt te raken.
De wedstrijden zijn uiteraard ook weer te volgen via de Lokale Omroep Mill in het programma Sport op Zondag vanaf 14.00 uur.