Na een aantal weken vrij te zijn geweest speelden de dames van Siebers/Klick ’15 1 hun eerste wedstrijd van de zaalcompetitie.

Vanaf het eerste moment liepen de dames achter de feiten aan. Tegenstander ODIO 1 nam initiatief en de dames waren erg zuiver. Klick’15 1 was wat onoplettend en er werden zowel in de aanval als in de verdediging veel verkeerde ballen gegooid. ODIO 1 maakte daar goed gebruik van, zij sloegen al gauw een gat van zes doelpunten. Een antwoord vanuit de kant van Klick ’15 1 bleef uit. De dames hadden voldoende kansen, maar met veel pech vielen de ballen ook telkens weer uit de korf. De tweede fase van de eerste helft hadden de dames van Klick’15 1 het in de verdediging wat beter georganiseerd. Door om te schakelen naar het voorverdedigen kwam ODIO ook wat moeilijker tot scoren. Met een achterstand van 1-9 ging men de rust in. In de tweede helft probeerde de dames die lijn in de verdediging door te zetten. Aanvallend bleef het echter nog steeds zoeken, behalve voor de tegenstander. Zij bleven ook in deze tweede helft erg trefzeker. Het is de meiden niet gelukt de wedstrijd naar zich toe te trekken en uiteindelijk neemt ODIO met een eindstand van 3-15 de punten mee naar huis.
Voor Klick ’15 1 scoorden: Mieke Selten, Irma de Kleijne en Sanne Bens 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Op zondag 24 november mochten de dames van Klick '15 2 het duel aangaan tegen Odio 2. In de eerste helft liep het gelijk op. Klick '15 2 scoorde het eerste doelpunt, maar kort daarna kwam Odio terug en stond het 1-1. Daarna pakte Klick '15 2 weer een voorsprong van 3-1, maar Odio kwam weer terug en het werd 3-3. Hierna liep de score weer gelijk op. Beide partijen wisten veel afstandsschoten te scoren en ze gingen de rust in met een stand van 6-6. Na de rust werd het lastiger voor Klick '15 2. Odio zette veel druk waardoor het lastiger werd voor Klick '15 2 en Odio pakte een voorsprong van 6-7. Klick' 15 2 kwam vervolgens weer snel terug en pakte weer een voorsprong van 8-7. Klick ' 15 2 hield het goed dicht en Odio kwam moeilijk tot scoren. Klick '15 2 kreeg in tegenstelling tot Odio veel ruimte om te schieten en daar maakten ze ook goed gebruik van. 3 doelpunten volgden en de eindstand was 11-8. Dit betekent voor Klick '15 2 dat de eerste punten van het binnenseizoen binnen zijn en dat ze een goede start hebben gemaakt.