Afgelopen zondag is SES door de hoeven gezakt. Tegen het troosteloos onderaan staande SCV ‘58 werd thuis met 1-3 verloren. Samen met Toxandria, Vios ‘38 en SCV ‘58 zal het Langenboomse team zich dit seizoen vooral moeten richten op klassenbehoud.

Juliana ‘stal’ de overwinning in Rijkevoort tegen Toxandria. In de blessuretijd wist Juliana met twee treffers de volle buit mee naar huis te nemen.

DWSH’18 verloor onverdiend met 3-2 van GVV ‘57. Het was tevens de eerste nederlaag van dit seizoen.

Komende zondag ontmoeten de drie gemeentelijke clubs alle drie een in de top bivakkerende ploeg.

Juliana speelt thuis tegen koploper Achilles Reek, terwijl SES afreist naar het op nummer twee staande Milsbeek.

Voor Juliana blijft het zaak om te winnen en zodoende de aansluiting te vinden met de top-4. SES zal al blij zijn met één puntje in Milsbeek.

DWSH ‘18 ontmoet koploper Resia en zal er de handen aan vol hebben, want Resia is een sterk team, dat afgelopen zondag nog met 2-0 van Leunen wist te winnen. Een Sint Hubert/Wilbertoordse overwinning brengt de ploeg van trainer John van Geenen weer langszij de tegenstander.

U kunt de wedstrijden via de Lokale Omroep Mil volgen in het programma Sport op Zondag, dat om 14.00 uur begint. De duels beginnen overigens nog gewoon om half drie. Pas op 8 en 15 december beginnen de wedstrijden om 14.00 uur.