Na de nederlaag van vorige week waren de dames van Siebers/Klick’15 1 vastberaden om vandaag weer te gaan knallen.

In de voorbespreking werd nog even benadrukt dat de dames vandaag vooral hun eigen spel moesten blijven spelen en niet mee moesten gaan in het spel van de tegenstander. De start van de wedstrijd was goed. De teams waren aan elkaar gewaagd en het eerst doelpunt werd ook even uitgesteld. Het was Altior die middels een korte kans onder de korf de score wist te openen. Al vrij snel gaf Klick’15 1 antwoord middels een afstandsschot: 1-1. Tegenstander Altior 1 gaf veel druk op de ballijnen en daar wist de aanval van Klick’15 1 in eerste instantie moeilijk gebruik van te maken. Steeds was het Altior die het initiatief nam waar de dames van Siebers/Klick ’15 1 dan vervolgens antwoord op hadden: 3-2. De tweede fase van de eerste helft verliep moeizamer. Klick ’15 1 gaf onvoldoende druk in het voorveld en was slordig in de paalzone. Altior 1 breidde de voorsprong uit tot 9-3. Na de rust bleef Altior uitlopen: 14-3. Vanaf dat moment kwam de vechtlust bij Klick ’15 1 terug. De duels onder de korf werden gewonnen en de dames kwamen terug in de wedstrijd. Het vertrouwen in elkaar begon gelukkig weer te groeien, maar helaas kwam dit moment te laat in deze wedstrijd. De laatste fase van de wedstrijd wisten de dames van Siebers/Klick’15 1 nog drie keer de korf te vinden. Eindstand: 16-8.
Voor Klick ’15 1 scoorden: Mieke Selten, Marja Derks en Sanne Bens 2x, Dymphe vd Berg en Floor van Roosmalen 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

De wedstrijd stond laat op het programma. Om 17.35 klonk het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd. Klick '15 2 begon met een achterstand aan de wedstrijd. Het was al snel 3-0. Aanvallend ging het erg goed, maar de doelpunten wilden jammer genoeg niet vallen. Rooi 2 had ook erg goede acties en speelde de verdediging van Klick '15 2 er goed uit. Nog een aantal doelpunten vielen en met een score van 10-3 klonk het rustsignaal. Na de rust kwam Klick '15 2 weer sterk terug. Klick '15 2 kreeg veel ruimte van Rooi 2 en er vielen een aantal mooie afstandsschoten. Door goed samen te werken werden de kansen van Rooi 2 teniet gedaan en werden er ballen onderschept waardoor het 11-7 werd. Aan het einde van de 2e helft kwam Rooi 2 weer sterk terug. Rooi 2 gaf Klick '15 2 erg veel druk, waardoor het scoren voor Klick '15 erg moeilijk werd. Rooi 2 wist erg slim onder de paal te spelen, waardoor er een aantal korte kansen vielen voor Rooi 2. De wedstrijd eindigde dan ook met een score van 19-8.