Op de eerste dag van december speelden Milsbeek tegen SES. Het was koud en enkele wedstrijden van lagere elftallen waren deze dag afgelast, maar in de middag konden alle wedstrijden doorgang vinden. Je kreeg het echter niet warm van het spel van SES. Zonder echt een vuist te kunnen maken won Milsbeek gemakkelijk met 3-0.

Zoals eerdere wedstrijden begon SES niet geconcentreerd aan de eerste helft. Milsbeek was echter fel en dwong al snel meerder kansen af. De verdediging van SES kon het slechts een kwartier volhouden zonder tegendoelpunt. Met een crosspass werd de rechtsbuiten bereikt, die hem op zijn linkerbeen legde en perfect bij de tweede paal de Milsbeekse middenvelder Pépe van Hoeve bereikte. De openingstreffer werd strak binnengekopt, 1-0. Niet lang daarna scoorde Milsbeek wederom vanaf rechts met dit keer een strakke lage voorzet die middenvelder Wahid Rashidi binnen kon lopen. SES groeide wel meer in de wedstrijd en met zeldzame uitbraken kwamen de Langenboomse aanvallers in de buurt van het doel, maar kwam het niet tot noemenswaardige kansen.

In de tweede helft moest SES op zoek naar kansen om nog langszij te komen. Echter maakten ze het zichzelf lastig, doordat keeper Jon de Klein tegen de rug van de Milsbeekse spits, Bas Broekman, aanschoot.
Onfortuinlijk zag de Klein de bal in het doel achter zich stuiteren, 3-0. Het spelbeeld bleef hetzelfde. Met enkele counteraanvallen kwamen er nog kansjes voor SES om te scoren, maar het afmaken bleef uit. Het was zelfs Milsbeek dat nog twee 100% kansen kreeg, beide voor de voeten van de invaller Daniël Janssen. Hij wist twee keer binnen vijf meter een voorzet niet te verwerken tot doelpunt. De verliespartij had dus nog erger gekund voor SES, die de komende weken tegen VIOS en Gassel aantreedt. Belangrijke wedstrijden voor de degradatiestrijd.

Milsbeek - SES: 3-0 (2-0)
16. Pépe van Hoeve 1-0, 21. Wahid Rashidi 2-0, 49. Bas Broekman 3-0.
Scheidsrechter: dhr. van Lokven