Komende zondag is het voor het Langenboomse SES erop of eronder. Dan staat namelijk de thuiswedstrijd tegen de nummer voorlaatst, Vios ‘38, op het programma.

Na de kansloze 3-0 nederlaag in Milsbeek moet SES de trein weer op de rails zien te krijgen. Tegenstander Vios ‘38 verkocht afgelopen zondag haar huid duur tegen SCMH en zal dat zondag ongetwijfeld weer doen. Aanvang: 14.00 uur.

Juliana leek afgelopen zondag in blessuretijd weer de volle winst te grijpen, maar koploper Achilles Reek kwam in extremis nog langszij: 1-1. Daardoor blijft Juliana middenmoter en wordt de afstand met de top van de ranglijst langzaam maar zeker groter. Zondag wacht om 14.00 uur hekkensluiter SCV ‘58 en normaal gesproken moet dat een eenvoudige overwinning worden voor de Millenaren.

DWSH ‘18 heeft zondag een 0-2 achterstand tegen koploper Resia weten weg te poetsen en had uiteindelijk zelfs meer verdiend dan het 2-2 gelijke spel. Merselo is de nieuwe koploper geworden en uitgerekend datzelfde Merselo is zondag om 14.00 uur de tegenstander van DWSH ‘18.

Weer een kraker derhalve en hopelijk weet DWSH ‘18 in deze uitwedstrijd een mooi resultaat neer te zetten.

U kunt de wedstrijden vanaf 14.00 uur weer volgen op de Lokale Omroep Mill in het programma Sport op Zondag, dat duurt tot ongeveer 16.00 uur.