Siebers/Klick ’15 1 begon sterk aan de wedstrijd tegen tegenstander Oxalis 1. De teams waren aan elkaar gewaagd en waren vanaf het begin fel op de bal.

Klick ’15 1 kreeg de opdracht om de steun eruit te halen, om zo te proberen Oxalis 1 wat uit haar spel te krijgen. Toch was het Oxalis 1 die de score opende. Al gauw breidde de stand zich uit tot 2-3. Een mindere fase aan de kant van Klick ’15 1 volgde. De dames waren niet alert en daar maakte Oxalis 1 goed gebruik van. Daarnaast wilden de ballen aan de kant van Siebers/Klick’15 1 helaas niet vallen, een terugkerend element in de wedstrijden. Oxalis daarentegen was erg zuiver en wist veel doelpunten van afstand te scoren. Zij breidden hun voorsprong uit tot 2-8. Voor rust wisten de dames van Klick’15 1 weer even terug te komen. Het vertrouwen groeide zichtbaar en de achterstand werd verkleind. Rust: 5-10. De vechtlust kwam terug, ook in de eerste fase van de tweede helft. De dames wisten elkaar in de aanval wat beter te vinden en de doelpunten werden afgemaakt. Middels goed uitgespeelde kansen kwam Klick’15 1 gevaarlijk dichtbij: 9 - 12. Een time-out aan de kant van de tegenstander zette Oxalis 1 op scherp. De dames van Oxalis 1 wisten de verdediging van Siebers/Klick ’15 1 goed uit te spelen en pakte weer het initiatief. Met maar liefst 7 doelpunten aan de kant van Oxalis 1 was de wedstrijd gespeeld. Klick ’15 1 bleef vechten maar kon helaas onvoldoende weerstand bieden. Met een stand van 11-21 klonk het eindsignaal. De dames houden gemengde gevoelens over aan de wedstrijd.
Voor Klick ’15 1 scoorden: Dymphe vd Berg 4x, Irma de Kleijne 3x, Sanne Verhoeven 2x, Mieke Selten en Fenne de Kleijne 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Op zondag 8 december speelde Klick '15 2 een ontzettend spannende wedstrijd tegen Oxalis 2. Klick '15 2 begon sterk aan de wedstrijd, maar Oxalis 2 had al snel een voorsprong te pakken van 0-3. Klick '15 2 had al snel door dat dit nog een moeilijke wedstrijd zou worden en dat deze wedstrijd nog niet zomaar gewonnen was. Klick '15 2 gaf niet op. Er kwamen mooie aanvallen en schotkansen. Verdedigend had Klick '15 2 het ook weer onder controle en dus vielen er een aantal mooie doelpunten voor Klick '15 2 waardoor de stand weer 3-3 werd. Er vielen nog 2 doelpunten voor Oxalis en met een score van 3-5 gingen beide teams de rust in. Na de rust ging Klick '15 er weer helemaal voor en er kwamen goede aanvallen tot stand. Klick '15 beloonde zichzelf dan ook met een aantal mooie doelpunten waardoor de score 5-5 werd. Hierna pakte Oxalis weer een voorsprong van 6-8 en werd het voor Klick nog lastig in de laatste minuten van de wedstrijd. Het was nu of nooit. De dames creëerden een aantal goede aanvallen, waardoor het voor Oxalis 2 moeilijk was om te verdedigen. Klick '15 heeft uiteindelijk nog 3 keer gescoord en ze wonnen de wedstrijd met een verdiende score van 9-8.