DWSH ‘18 verloor in Merselo met 2-0 van de gelijknamige koploper. In de directe confrontaties tegen de topclubs in deze vijfde klasse hield DWSH ‘18 maar één puntje over, tegen Resia. Tegen Grave en Merselo werd verloren.

Tijd om de draad weer op te pakken. Zondag ontmoet de Wilbertoord/Sint Hubertse combinatie VCA uit Sint Agatha. De nummer elf van de ranglijst mag voor DWSH ‘18 geen al te zware opgave zijn. Teneinde in de subtop te blijven is die winst ook noodzakelijk.

SES heeft onderin de ranglijst weer wat lucht, na de benauwde 2-1 overwinning op naaste degradatie concurrent Vios’38. Komende zondag kan de Langenboomse ploeg laten zien wat het waard is in de thuiswedstrijd tegen Gassel, dat op een achtste plaats bivakkeert. Winnen de geel/zwarten dan is aansluiting met de middenmoot weer mogelijk.

Juliana zwijnde afgelopen zondag toen hekkensluiter SCV ‘58 bij een 2-1 achterstand een strafschop miste. Daardoor bleven de drie punten in Mill en blijft Juliana aansluiting met de subtop houden. Komende zondag wacht in Mariaheide tegen SCMH geen eenvoudige wedstrijd. De nummer vier van de ranglijst staat vier punten voor op de blauw/witten en willen die voorsprong graag vergroten. Aan Juliana om hier een passend antwoord op te vinden.

De wedstrijden beginnen ook zondag al om 14.00 uur en zijn te volgen via het radioprogramma Sport op Zondag vanaf 14.00 uur.