Volgend jaar bestaat V.V. Apollo Mill 50 jaar. In al die jaren zijn er veel bestuursleden, trainers, coaches, vrijwilligers en leden geweest, die de club draaiende hebben gehouden. Hen komt alle eer toe, dat de vereniging in 2020 nog steeds 'n bloeiende club is.

Er zijn diverse redenen om lid te worden. Op sportief niveau timmeren dames 1 en 2 aan de weg in de zaterdagcompetitie. Dames 1 speelt op hoog niveau: promotieklasse. De zitvolleyballers spelen eredivisie en strijden vaak om de top drie. De mixteams van de recreanten staan ook hun mannetje. De dames- en herenrecreanten strijden om een goede klassering in hun klasse. De mini's en de jeugdteams staan garant voor 'n goede aanwas. Middels toernooitjes meten ze diverse keren per jaar hun kwaliteiten.Door extern trainers aan te trekken wordt gewerkt aan 'n goede technische bagage.

Volleyballen bij Apollo betekent naast sportief bezig zijn ook ontspanning. Er heerst 'n gezellige sfeer en men kan kiezen op welk niveau men wil spelen: zitvolleybal voor langdurig geblesseerden en mensen met 'n lichamelijke beperking, spelen met de dames in de zaterdagcompetitie, ontspannen volleyballen bij de recreanten of opgeleid worden voor het spelletje volleybal bij de jeugd.

Om de onderlinge band goed te houden, worden er diverse toernooitjes gehouden i.p.v. de wekelijkse training t.w. het Kersttoernooi, het Carnavalstoernooi, het Onderling toernooi, het Beachtoernooi en last but not least het Ouder-Kindtoernooi. Het paradepaardje van Apollo is het traditionele Nachttoernooi waarbij externe teams uitgenodigd worden hun krachten te meten. Zusterverenigingen, bedrijven en sportclubs worden uitgedaagd om de gewilde beker te bemachtigen.

Zowel bij de trainingen als de diverse toernooien hoort 'n gezellige nazit, de befaamde derde helft. In de sportkantine bij Patrick zijn al heel wat gezellige uurtjes doorgebracht en heeft menige lachsalvo geklonken. Met zijn personeel staat hij garant voor 'n goede bediening en 'n kolderieke sfeer.

V.V.Apollo laat regelmatig haar sportieve en sociale gezicht zien. Enkele jaren geleden werd in sporthal De Looierij te Mill 'the final four' van het zitvolleybal georganiseerd. B.g.v het 50 jarig bestaan hoopt men het N.K. Jeugdvolleybal binnen te halen. Om financieel rond te komen zet men zich in voor diverse activiteiten: Daags na de Tour, Trekker Trek, Appeltjes actie e.d.

Naamsbekendheid tracht men te vergroten middels de sociale media, artikelen in de kranten en last but not least de site: www.apollomill.nl. Voel je welkom en meld je aan op deze site.