Foto: Socrates Images

De 19-jarige Tijn Daverveld uit Wilbertoord verblijft tot en met dit weekend in Qatar waar hij samen met de hoofdmacht van PSV op trainingskamp is.

Tijn is centraal-verdediger en basisspeler bij jong-PSV en werd bij de laatste wedstrijd voor de winterstop al toegevoegd aan de selectie van het 1e team. Toen kwam hij echter niet aan spelen toe. Trainer Ernest Faber heeft enkele jonge talenten wel opgenomen in de groep spelers voor het trainingskamp in het Midde-Oosten, om ze een kans te geven zich te bewijzen. Later deze maand, als het 2e deel van de competitie start, zal duidelijk worden of Tijn opnieuw deel uit zal maken van het 1e team.

Maar nog een andere inwoner van onze gemeente is met PSV op trainingskamp. Eef Kerkhof uit Mill is namelijk afgelopen week met PSV afgereisd naar Zuid-Spanje voor een zesdaags trainingskamp. Ze is een van de 22 voetbalsters die met de eredivisionist mee is. Kerkhof maakt sinds dit seizoen deel uit van de beloftenploeg van de Eindhovense club. Ze speelde nog geen officieel duel in de hoofdmacht.