Vandaag stond de wedstrijd tegen Celeritas/Avanti 1 op het programma. Een geduchte tegenstander. De dames van Siebers/Klick ’15 1 gingen de wedstrijd open in.

Er was in ieder geval één opdracht: vanaf de eerste minuut blijven werken. De dames namen de opdracht serieus en waren vanaf de eerste minuut gefocust. Toch was het Celeritas/Avanti 1 die als eerste de korf wisten te vinden. Al gauw kwamen zij op een 0-3 voorsprong. Vanaf dat moment hadden de dames van Klick’15 1 door hoe ze de aanvallen op moesten zetten. Klick’15 1 wist slim gebruik te maken van de druk die Celeritas/Avanti 1 gaf en liet de tegenstander fouten maken. Siebers/Klick ’15 1 kwam terug: 4-4. De verdediging stond als een huis en ook de dames in de aanval konden elkaar goed vinden. Het waren de dames van Siebers/Klick’15 1 die in deze fase van de wedstrijd de leiding namen. Er werd hard gewerkt, duels werden gewonnen en de vele kansen werden benut. Celeritas/Avanti 1 was echter erg zuiver van afstand en liet zich ook niet zo maar aan de kant zetten. Het bleef vechten voor de dames van Siebers/Klick ’15 1. De wedstrijd ging gelijk op en vlak voor rust wist Klick’15 1 middels een afstandsschot weer even gevaarlijk dichtbij te komen: 8-9. De dames waren zich ervan bewust dat ze in de tweede helft moesten blijven werken om de punten in huis te houden. Dat was terug te zien gedurende de tweede helft. Met name in de eerste fase was het Klick’15 1 die de leiding nam. Een spannende fase volgde. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas was het Celeritas/Avanti 1 die de wedstrijd slim uit wist te spelen. Met nog een paar minuten op de klok en met een stand van 12-13, hield de tegenpartij de bal goed vast en kreeg Klick’15 1 niet meer de kans om een laatste aanval op te zetten. Een zure eindstand voor de dames van Siebers/Klick’15 1.

Voor Klick ’15 1 scoorden: Sanne Bens 3x, Marja Derks, Mieke Selten en Irma de Kleijne 2x, Dymphe vd Berg, Sanne Verhoeven en Fenne de Kleijne 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Deze zondag wist Klick'15 2 dat het een lastige wedstrijd ging worden tegen Celeritas/Avanti 2. Celeritas/Avanti staat namelijk 2e in de poule, waar Klick '15 3e staat. De wedstrijd ging van start. Klick '15 2 had het direct zwaar. Al snel liep de stand uit tot 1-5. Het was voor de dames van Klick '15 2 lastig om weerstand te bieden. Door de druk die Celeritas/Avanti op de ballijnen gaf, was het moeilijk voor Klick '15 2 om aanvallen op te zetten. Ook sprong Celeritas/Avanti 2 veel tussen, waardoor de aanvallen van Klick' 15 2 ook niet lang waren. Na een aantal goede aanvallen van de dames van Klick'15 1 liep de stand in de eerste helft uiteindelijk uit tot 4-7. Na de rust bleef Celeritas/Avanti de overhand in de wedstrijd behouden en bouwden ze hun voorsprong uit tot 6-13. Het was voor de dames van Klick '15 2 moeilijk om de aanvallen van Celeritas/Avanti bij te houden en om deze dus goed te verdedigen. Na nog een mooi afstandsschot van Klick '15 2 klonk het eindsignaal van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde met een score van 7-13.