Nadat vorige week een aantal inhaalduels zijn afgewerkt, moeten de drie standaardteams uit de gemeente Mill en Sint Hubert komende zondag weer vol aan de bak. Hopelijk verschijnen de teams in blakende vorm op de sportvelden. Het programma is in ieder geval niet gemakkelijk.

Zo ontmoet Juliana Mill het op de tweede plaats staande Festilent uit Zeeland. Festilent presteert dit seizoen wat wisselvallig, maar is duidelijk beter op dreef dan vorig seizoen. Het zal een pittige kluif worden voor de Millenaren en hopelijk weten ze met een kleine overwinning de aansluiting met de sub-top weer te vinden.

SES reist af naar Reek, waar de nummer vijf van de ranglijst de tegenstander is. SES draait dit seizoen vooral voorin niet sterk en mede daardoor werden de nodige punten al verspeeld. Maar liefst viermaal speelden de Langenbomers al gelijk. Een vijfde gelijkspel in Reek zal welkom geheten worden in Langenboom. En dan maar afwachten wat de nummers laatst, Vios ‘38 en SCV ‘58 gaan doen tegen respectievelijk Constantia en Toxandria.

DWSH ‘18 is door verliespunten tegen hooggeklasseerde teams teruggezakt naar de middenmoot. De tegenstander komende zondag is Holthees/Smakt, dat één puntje meer maar ook één wedstrijd minder heeft gespeeld. Kortom, de krachtsverhoudingen zullen niet ver uit elkaar liggen en misschien kan de Wilbertoord/Sint Hubert combinatie wel voor een stuntje zorgen.

De wedstrijden zijn weer te volgen via de Lokale Omroep Mill in het programma Sport op Zondag, dat vanaf 14.00 uur te beluisteren is.