Van 6 tot 18 januari organiseerde biljartclub Ons Genoegen uit Wilbertoord de gemeentelijke biljartkampioenschappen in Gemeenschapshuis de Wilg in Wilbertoord.

Er waren 52 deelnemers, jammer dat er een paar personen het toernooi niet af hebben kunnen maken vanwege ziekte. In dit toernooi werd ook bekend wie er kampioen van Wilbertoord zou worden. Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsors waarvoor heel veel dank aan hen. Ook een woord van dank aan het personeel van de Wilg. Het was een gezellig en sportief toernooi waar over het algemeen goed gespeeld werd.

Iedereen moest 4 wedstrijden spelen in de voorronde waarna de 12 beste spelers, zij die de meeste punten hadden, over gingen naar de finaleronde waar dan volgens het afvalsysteem werd gespeeld. De personen die de halve finale haalde waren Arnold van Beek, Mari van Leuken, Peter Roijendijk en Hans Bardoel.

De finale voor de Wilbertoords kampioen Arnold van Beek en Hans Bardoel werd gewonnen door Arnold van Beek en is dus kampioen van Wilbertoord.

De finale van de gemeentelijke kampioenschap tussen Mari van Leuken en Peter Roijendijk werd gewonnen in 16 beurten door Mari van Leuken en is hierbij kampioen biljarten 2020 van de gemeente Mill en Sint Hubert.