Klick'15 1 stond vandaag tegenover Odio. De dames wisten voor de wedstrijd dat dit een pittige wedstrijd ging worden, Odio staat namelijk 4e in het klassement. Daarbij heeft Klick ‘15 de vorige wedstrijd, op het thuisveld, niet kunnen winnen. Alle zeilen moesten dus vandaag worden bijgezet.

Odio opende de wedstrijd met 2 afstandsschoten. Klick'15 bleef bij door een aantal korte kansjes die werden benut. De kwaliteiten van Odio werden helaas vooral duidelijk door een aantal rake schoten van een behoorlijke afstand. Aan de kant van Klick ’15 werd er slordig gespeeld, waardoor er geen aanvallen benut konden worden. Odio wist uit te lopen tot een stand van 7-3. Daar werd de rust mee ingegaan. Zonder coach, maar een door een fel en betrokken team, werden de koppen bij elkaar gestoken en genoeg tips en tricks mee kunnen geven voor de tweede helft. Toch wist Odio het voortouw weer te nemen met 2 afstanden. Er wordt in ieder geval gevochten en weerstand geboden van beide kanten. Irma en Fenne de Kleijne zorgen samen voor nog 4 doelpunten waardoor Klick'15 weer wat dichter bij Odio komt. Helaas baat dit uiteindelijk niet. De wedstrijd wordt verloren met 16-9.
Voor Klick’15 scoorden: Irma de Kleijne 4x, Fenne de Kleijne en Mieke Selten 2x, Dymphe van den Berg 1x.

Odio 2 - van Grinsven/Klick '15 2

Ook Klick '15 2 speelt vandaag de wedstrijd tegen (in deze poule; degradatiekandidaat) Odio. Klick’15 begon de wedstrijd niet sterk. Al snel pakte Odio een voorsprong. Door een paar flinke afstandsschoten liep de stand al snel uit tot 4-0. Pas na een kwartier spelen kwam Klick '15 op gang, waardoor Odio ook minder tot scoren kwam. Na nog een aantal doelpunten van Klick '15 gaan beide teams de rust in met 6-5.

De tweede helft werd er weinig gescoord. Het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel. Door de goede druk die Klick '15 aan Odio gaf, kwam Odio maar weinig tot scoren. Er werden ook goede aanvallen opgezet door Klick '15, waardoor er mooie schotkansen kwamen. Jammer genoeg gingen deze er niet in. Uiteindelijk is het Klick '15 nog gelukt om 1 keer te scoren in de tweede helft. Odio heeft in de tweede helft nog 2 afstanden gescoord. De wedstrijd eindigde met een stand van 8-6.