Na de verrassend grote 4-0 overwinning op het hoger geklasseerde HBV gaat iedereen er van uit dat DWSH ‘18 zondagmiddag probleemloos Menos aan de zegekar zal binden.

Thuis werd het immers 9-0 en de ploeg van Wilbertoord/Sint Hubert lijkt op de weg terug, na een aantal dure nederlagen op rij.

In de vierde klasse ging alleen de wedstrijd tussen Festilent en DSV door. Het werd daar erg verrassend 4-4, zodat bovenin nog niets beslist is. Niet dat dat veel uitmaakt voor Juliana en SES; die ploegen reiken vooralsnog niet hoger dan de middenmoot.

Juliana ontmoet Siol uit Katwijk. In Katwijk werd de wedstrijd destijds gestaakt. Dit duel wordt uitgespeeld op donderdag 20 februari om 20.00u op het sportpark van Siol.

Nu eerst dus de thuiswedstrijd tegen Katwijk. Het zal een spannende partij voetbal worden, waarbij Juliana zal proberen haar positie op de ranglijst (zevende) minimaal vast te houden.

SES reist af naar Oeffelt, waar De Zwaluw de tegenstander is. In Langenboom ging SES ten onder aan de messcherpe counters van De Zwaluw. Dit keer is de verdediging gewaarschuwd. En om zo snel mogelijk van de onderste plaatsen af te geraken is een nederlaag geen optie voor de Langenbomers.