Vandaag stond de wedstrijd tegen bekende tegenstander Altior 1 op het programma. De wedstrijd werd door de dames van Siebers/Klick ’15 1 sterk ingegaan.

Beide teams waren in deze eerste fase aan elkaar gewaagd en er vielen al gauw twee doelpunten aan beide kanten: 2-2. Altior 1 wist de korf vaak te vinden middels een ver afstandsschot. De dames van Klick’15 1 zetten goede aanvallen op en wisten gebruik te maken van de ruimte die ze van de tegenstander kregen. Vanaf het moment dat Klick’15 1 de 3-4 wist te scoren, zette Altior 1 een tandje bij. Zij lieten zich niet uit het veld slaan en Klick ’15 1 kon hier onvoldoende op reageren. Er werden veel slordige fouten gemaakt aan de kant van Siebers/Klick ’15 1 en Altior 1 wist elk foutje te benutten, zij liepen middels een boel afstandsschoten uit tot een stand van 3-11. Vlak voor rust wist Klick ’15 1 nog even een vrije worp te benutten: 4-11. Coach Kim gaf aan dat de koppen omhoog moesten blijven en dat er echt harder gewerkt moest worden. De inzet uit de eerste fase van de wedstrijd moest teruggevonden worden. De eerste fase van de tweede helft konden de dames van Klick ’15 1, ondanks de grote achterstand, bijblijven. Aan beide kanten vielen doelpunten en er werd in de verdediging veel druk gegeven op het afstandsschot van Altior 1. Toch volgde ook in deze tweede helft weer een fase waarin Klick’15 1 achter de feiten aan liep. Altior 1 wist uit te lopen tot een stand van 7 - 21. Met nog een aantal minuten op de klok en een time-out aangevraagd door coach Kim, wilden de dames van Siebers/Klick ’15 1 nog even laten zien wat ze waard zijn. Drie maal wisten ze de korf nog te vinden en uiteindelijk klonk het eindsignaal: 10-21.
Voor Klick’15 1 scoorden: Sanne Bens en Irma de Kleijne 3x, Mieke Selten 2x, Dymphe van den Berg en Fenne de Kleijne 1x

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Deze zondag mochten de dames van Klick '15 2 het opnemen tegen Rooi 2. Klick '15 2 wist dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden. Rooi 2 staat namelijk 1e in de poule. Ook heeft Klick '15 2 binnen al een wedstrijd tegen Rooi gespeeld, maar deze hebben ze verloren met 19-8. De wedstrijd ging van start en het werd al direct zwaar. Al snel liep de stand uit tot 0-9 en stond Klick '15 2 dus op een flinke achterstand. Klick '15 2 gaf goede druk, maar Rooi wist toch tot scoren te komen. Er werd door Rooi 2 veel van afstand gescoord. Klick '15 2 gaf niet op en bleef goede aanvallen opzetten. Rooi 2 gaf Klick '15 2 de ruimte waardoor Klick '15 ook goed van afstand kon schieten. Na nog een aantal doelpunten gingen beide teams de rust in met een stand van 2-10.
Na de rust hadden de dames van Klick '15 2 zich herpakt en wisten ze het moeilijker te maken voor Rooi 2. Klick '15 2 gaf goede druk en Rooi 2 kwam maar nauwelijks tot schieten. Ook werden er goede aanvallen opgezet door Klick '15 2. Het duurde dan ook lang tot het eerste doelpunt van de tweede helft viel. Het lukte de dames uiteindelijk nog om 3x te scoren in de tweede helft van de wedstrijd. Ook Rooi 2 heeft nog 3x gescoord en de wedstrijd eindigde met een stand van 5-13.