Op de foto Ad van Katwijk, Wim Reijs, Jan van de Linden, Frans Jacobs en Jan Theunissen. Niet op de foto Herman Strik winnaar klasse D. (Foto: Cor vd Weem)

Het 42e Mills Biljarttoernooi is weer heel goed verlopen. Van 3 tot en met 14 februari werden er 97 wedstrijden gespeeld in Myllesweerd. Dankzij de hulp van alle deelnemers met tellen en schrijven verliep alles zeer goed.

Er werd gespeeld in de klasse A, B, C en D. Alle deelnemers speelden 4 partijen waarbij het er vaak spannend aan toeging. De beste drie per poule gingen naar de finalerondes.

In de finalerondes ging het er wel heel spannend aan toe. Zo verloor Nol van Zwam in de eerste ronde met een punt verschil van Jan Theunissen. Jan die voor het eerst mee deed won alle rondes en bracht het knap tot de finale. Frans Jacobs verloor van Ari Kuppen in de 8e finale maar mocht toch door dankzij het beste gemiddelde van de verliezers in die ronde.

In de kwartfinale loten Frans en Ari weer tegen elkaar, nu was Frans de sterkste. Hij ging via de halve-finale winst op Ad van Katwijk naar de Finale. In de finale was Frans Jacobs te sterk voor Jan Theunissen.

De prijsuitreiking werd gedaan door Toos Langen namens de KBO. Jo Berents bedankte alle deelnemers, de sponsoren en de medewerkers van Myllesweerd voor de goede bediening van drank en hapjes.

Uitslagen

Klasse A 1e Ad van Katwijk 2e Koos van Overdijk 3e Frans Jacobs
Klasse B 1e Wim Rewijs 2e Arie Kuppen 3e Marie Vogels
Klasse C 1e Jan vd Linden 2e Ton Gerrits 3e Harry vd Linden
Klasse D 1e Herman Strik 2e Nol van Zwam 3e Martien Weren