Nadat de eerste wedstrijd in Langenboom op 29 september met 1-2 werd afgesloten in het voordeel van Mill, lijkt Juliana ook zondag weer de beste papieren in handen te hebben om de gemeentelijke derby in winst om te zetten.

Na de dikverdiende, maar uiteindelijk toch nog benauwde 2-1 overwinning op Siol, is het zelfvertrouwen van de Blauw-witten weer verder toegenomen.

SES steeg zonder zelf te spelen een plaatsje op de ranglijst, maar zag degradatie-concurrent Vios ‘38 wel drie punten dichterbij komen. Kortom; de Langenbomers zitten nog steeds in de gevarenzone.

Maar een gemeentelijke derby kijkt niet naar de stand op de ranglijst, dat is in het verleden meermaals gebleken.

DWSH ‘18 leek afgelopen zondag op een regelrechte blamage af te stevenen, maar in de allerlaatste seconden van de wedstrijd werd alsnog met 1-2 gewonnen van hekkensluiter Menos. Uiteindelijk telt alleen de uitslag en die zorgde er voor dat DWSH ‘18 steeg naar de vierde plaats van de ranglijst. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen HRC ‘27. Thuis werd daar nog met 3-0 van gewonnen, maar resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Dat bleek afgelopen zondag wel.

Volg deze wedstrijden ook via de afdeling radio van de Lokale Omroep Mill vanaf 14.00 uur.