De wedstrijd van zondag 8 maart was een belangrijke wedstrijd voor de dames van Siebers/Klick’15 1, maar nog belangrijker voor tegenstander Jes 1 uit Venhorst.

Het begin van de wedstrijd verliep niet soepel voor Siebers/Klick’15 1. De dames van Jes 1 daarentegen waren gebrand op de ballen. Het was Klick’15 1 die middels een afstandsschot de score wist te openen. Jes 1 had al gauw antwoord: 1-1. Aan beide kanten werd er gedurende een lange tijd weinig gescoord. Er werden slordige aanvallen opgezet en de dames van Klick’15 1 leden onnodig balverlies. Na de 3-2 voorsprong wist Jes 1 de leiding te pakken. Klick ’15 1 bleef telkens erg dichtbij en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Toch waren het de dames van Jes 1 die een stapje extra wisten te zetten. Vlak voor rust wist Siebers/Klick’15 1 nog een keer de korf te vinden en werd er met een stand van 4-5 de rust in gegaan. Een wedstrijd die nog alle kanten op kan gaan. De dames van Siebers/Klick’15 1 zouden echt een tandje bij moeten zetten om de punten in Mill te kunnen houden. Na rust werd er direct door tegenstander Jes 1 gescoord: 4-6. In de aanval had Klick’15 1 het lastig, het duurde lang voordat de korf gevonden werd. Jes 1 breidde de score verder uit tot 7-10. Met nog 10 minuten op de klok bleef Klick’15 1 werken, maar Jes 1 bleef een stapje voor. Even werd het nog spannend: 9-10, maar was het Jes 1 die met nog 1,5 minuut op de klok een vrije worp wist te benutten. In de laatste minuut kwam Klick’15 1 nog terug met een afstandsschot waarnaar het fluitsignaal klonk. Eindstand: 10-11.
Voor Klick’15 1 scoorden: Dymphe vd Berg 4x, Mieke Selten 3x, Irma de Kleijne, Sanne Bens en Marja Derks 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Deze zondag mocht Klick '15 2 het opnemen tegen Mederslo 3. Klick '15 2 heeft in het binnenseizoen al een keer vaker tegen Melderslo 3 gespeeld en deze wedstrijd hebben ze gewonnen met 8-5. Klick '15 2 begon dus vol goede moed aan de wedstrijd. De wedstrijd begon en al snel stond Klick '15 2 op een achterstand van 4-0. Melderslo 3 schoot veel van afstand. Het was voor Klick '15 2 moeilijk om deze schoten te verdedigen. In de aanval van Klick '15 2 liep het ook niet helemaal soepel. Er kwamen moeizame aanvallen tot stand en Klick '15 2 was de bal na een schot al weer meteen kwijt. Na een time-out was Klick '15 2 weer even tot rust gekomen en werden de aanvallen ook steeds beter. Er kwamen mooie aanvallen en schoten tot stand, maar helaas ging het scoren iets moeizamer. Bij Melderslo 3 vielen de doelpunten wel snel en de achterstand voor Klick '15 2 werd alleen maar groter. Na nog een aantal doelpunt gingen beide teams de rust in met 2-8.
Na de rust begon Klick '15 2 weer met nieuwe energie aan de tweede helft van de wedstrijd. In de verdediging hadden de dames van Klick '15 2 het zwaar. Het bleef moeilijk om goede druk te geven. Melderslo 3 schoot nog steeds veel van afstand. In de aanval werd veel geschoten, maar helaas niet gescoord. Na nog een aantal afstand schoten van Melderslo 3 en nog een afstand schot van Klick '15 2 eindigde de wedstrijd met een score van 3-19.