Volleybalvereniging Apollo Mill is opgericht op 5 mei 1970 en bestaat binnenkort 50 jaar. Dit wordt gevierd tijdens een speciaal jubileumweekend, dat plaats vindt van vrijdag 8 mei tot en met zondag 10 mei 2020.

De jubileumcommissie heeft een programma samengesteld met voor elk wat wils:

Vrijdag 8 mei feestavond

Het jubileumweekend wordt afgetrapt met een spetterend feest, met dj, op vrijdag 8 mei in ’t Lagerhuis te Mill. Alle seniorleden en A-jeugdleden zijn welkom. Dat geldt ook voor alle oud-leden van Apollo. Ook partners zijn van harte welkom. Alle leden van Apollo worden per mail uitgenodigd en vinden daarin dan een link naar een aanmeldformulier. Bent u of kent u een oud-lid van Apollo? Geef uw of zijn of haar mailadres dan aan ons door! Dan kunnen wij u of hen ook een persoonlijke uitnodiging sturen.

Zaterdag 9 mei volleybalwedstrijden en receptie

Na de feestavond op vrijdag zal de zaterdag geheel in het teken staan van volleybal. In sporthal De Looierij te Mill wordt vanaf 10.00 uur gestreden om de nationale zitvolleybalbeker, met uiteraard ook Apollo zelf. Tevens wordt het NK Jeugd zitvolleybal gehouden, eveneens met deelname van een Apollo-team.
Aan het eind van de middag zal Dames 1 van Apollo aantreden tegen ‘Oranje Pre Jeugd Meisjes. Dit team bestaat uit de Nederlandse volleybaltalenten onder 14 jaar.
Tegelijkertijd zal zaterdagmiddag in de kantine van De Looierij een receptie worden gehouden, waar een ieder hartelijk welkom is, voor een hapje en een drankje, en om de club te feliciteren met dit mooie jubileum. In de kantine zijn dan ook veel foto’s uit de rijke historie van Apollo te bezichtigen. Als u nog foto’s heeft, laat het ons dan weten! Voor een bezoekje aan de wedstrijden en de receptie hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Zondag 10 mei volleybaltoernooi glow-in-the-dark

Op de zondag wordt in sporthal De Looierij gevolleybald in een Glow-in-the-dark-variant. De zondagochtend mogen de jeugd van Apollo en hun ouders in ‘het donker’ volleyballen. De middag is bedoeld voor een ieder die het leuk vindt om in deze ambiance te volleyballen. Vooraf aanmelden is verplicht, deelname is gratis. Opgeven kan met een team van twee of vier personen. Ook mag je individueel opgeven.

Aanmelden feestavond en glow-in-the-dark

Om aan te melden voor de feestavond op vrijdag 8 mei of voor deelname aan het Glow-in-the-dark volleybaltoernooi op zondag 10 mei kan gebruik worden gemaakt van een aanmeldformulier. Dit formulier zal binnenkort via een speciale link te bereiken zijn. Wij houden u op de hoogte!

Informatie en contact

Bent u of kent u een oud-lid die dit bericht mogelijk niet leest? informeer hem of haar dan over het jubileumweekend. U mag ons ook de contactgegevens doorgeven, dan kunnen wij hen persoonlijk informeren over het jubileumweekend. Heeft u nog oude foto’s van uw tijd bij Apollo: stuur ze dan naar ons. Dat mag digitaal, maar wij kunnen ze ook voor u inscannen.
Voor al uw vragen, mailadressen, foto’s en overige info, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 129 158 79.