SES Langenboom is een echte dorpsclub met circa 400 actieve leden. De club heeft een grote geschiedenis binnen het dorp Langenboom en biedt voor jong en oud sport- en spelplezier. Het sportcomplex is enkele jaren geleden nieuw gebouwd en biedt veel perspectief voor de toekomst.

Voor het seizoen '20-'21 zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer voor het 1e elftal. Het 1e elftal van SES is een zeer jonge en gedreven groep met veel potentie voor de toekomst.

Wij zoeken voor deze spelersgroep een (jonge) fanatieke trainer die als doel heeft het team als geheel, maar ook de individuele spelers, naar een hoger niveau te brengen.

De belangrijkste taken voor de nieuwe trainer bestaan uit:

  • Creëren van een teamsfeer, waarbij plezier en prestatie/opleiding hand in hand gaan
  • Coachen en begeleiden van het team op wedstrijddagen (hoofdzakelijk op zondag)
  • Het voorbereiden en verzorgen van trainingen op dinsdag en donderdag

De nieuwe trainer moet in het bezit zijn van het UEFA-C-diploma. Is sterk in het leggen van verbindingen binnen het team, heeft goede communicatieve eigenschappen en heeft affiniteit met een jonge spelersgroep.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn van Lith, 06 41879990 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..