Net als vele andere sportclubs, stopte plotseling ook het wedstrijdseizoen voor dansvereniging DV Dance Action.

“Erg jammer, voor alle danseressen en trainsters. Niet alleen voor onze vereniging, maar voor iedereen die de sport een warm hart toedraagt” aldus Sylvia Vogels, voorzitter van DV Dance Action. “Ook jammer omdat we dit jaar het Open Nederlandse Kampioenschap zouden organiseren. Een supertof evenement met deelnemers uit Nederland en België. Na de sportieve prestaties en het huldigen van de nieuwe kampioenen, zouden we gezamenlijk met alle verenigingen het kampioenschap vieren met een echte After Party onder leiding van DJ Jack.”
Dat feestje zal DV Dance Action nog even door moeten schuiven naar een volgend seizoen. Ook alle nevenactiviteiten, zoals een trainstersdag, de BBQ voor de vrijwilligers en de fundag voor de leden zijn geannuleerd.

“We hebben nu eerst onze handen vol en het organiseren van een andere mogelijkheid om toch te kunnen trainen. Wegens de RIVM-voorschriften mogen we tot 1 september niet trainen in onze vaste trainingszaal in Terra Victa en daardoor missen we erg veel trainingsuren voor het nieuwe toernooi seizoen. We mogen nu in samenwerking met de basisschool en na overleg met de Gemeente Uden op het schoolplein aangepaste trainingen gaan geven. We starten op 26 Mei en zijn erg dankbaar dat dit mogelijk is!”

En er is ook nog plek voor nieuwe leden! Zowel in de jongste groep 3-4-jarigen als de oudste groep 16 jaar en ouder en alle leeftijden hiertussen. Neem hiervoor contact op met Sylvia Vogels 06-21 84 55 07 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..