Voor het komende voetbalseizoen 2020-2021 heeft de technische commissie overeenstemming bereikt met Onni Letemahulu uit Cuijk als trainer/coach voor de vrouwenselectie. Daarmee is een belangrijke positie binnen de vrouwenafdeling van DWSH'18 ingevuld.

Onni is een coach met veel ervaring met juniorenelftallen en de laatste jaren als coach van Achates VR1 uit Ottersum. Al jaren een lastig team om te verslaan in de vijfde klasse en afgelopen twee seizoenen competitiegenoot van DWSH'18 VR1.

Naast de vele jaren ervaring als coach is Onni in het dagelijks leven docent op het ROC in Tiel. Deze combinatie sprak ons als club erg aan, omdat er dit jaar een grote groep uit de meisjes O17 overkomt naar de senioren. Een mooie uitdaging om de huidige bestaande vrouwenteams met het meisjesteam tot 1 sterke selectie te maken. We zullen Onni snel op weg helpen binnen onze vereniging, zodat hij zich kan richten op de wedstrijden en trainingen.

Om de complete staf compleet te maken zoeken we voor DWSH'18 VR2 nog een coach voor de wedstrijden. Hij/zij is op zondag verantwoordelijk voor het tweede damesteam. Trainen is geen must maar zou de samenwerking tussen de teams en met Onni ten goede komen. Voor meer informatie over deze functie kunt u terug bij Mark Selten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We wensen Onni alvast veel succes binnen DWSH’18.
#samenverder