Sinds jaar en dag is er bij de Lokale Omroep Mill een sportprogramma op de radio. Elke zondag van september tot en met mei is dit te horen tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

In dit programma live verslagen door diverse correspondenten van de voetbalwedstrijden van de 1e teams van DWSH’ 18, SES Langenboom en RKSV Juliana Mill. Maar ook is er uiteraard volop ruimte voor alle andere prestaties van sportclubs uit de gemeente Mill en Sint Hubert.

Voor het nieuwe seizoen is het team van Sport op zondag door het stoppen van 2 medewerkers dringend op zoek naar versterking. Ook al heeft men geen ervaring in het maken van een radioprogramma, dat is geen probleem. De L.O.M. beschikt over de mogelijkheden voor begeleiding en advies. Belangstelling in sport en het onder de aandacht brengen van sportclubs uit vooral onze gemeente en hun activiteiten en prestaties is het belangrijkste bij dit sportprogramma.

Meer weten?

Bel 0485-325634 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..