Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor mensen die nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt.

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom een sportieve en gezellige activiteit. Elke zaterdag wordt er om 16:00 uur gestart op sportpark Het Breexsel in Sint Hubert. Rond 15:45 uur wordt er verzameld.

Heeft u belangstelling kom gerust een kijkje nemen of breng uw kicksen mee en speel een partijtje mee. Dit alles nog geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd.

Voor informatie omtrent Walking Football, of dat er daadwerkelijk word gevoetbald die zaterdag, kan je contact opnemen met 06 111 86 879.