Aanstaande zondag 30 augustus spelen SES Langenboom en Juliana Mill een wedstrijd in de bekercompetitie. Helaas is deze wedstrijd niet via verslaggevers op de radio te volgen bij de Lokale Omroep Mill.

De vaste studio-medewerkers van Sport op zondag hebben vorig seizoen aangegeven te stoppen met het maken van dit radioprogramma en het is de Lokale Omroep Mill niet gelukt nieuwe programmamakers te vinden hiervoor. Extra jammer omdat in deze coronatijd minder publiek bij wedstrijden welkom zijn.

De L.O.M. hoopt voor de start van het komende sportseizoen alsnog nieuwe vrijwilligers te vinden zodat Sport op zondag in september toch kan worden opgestart. Men zoekt hiervoor presentatoren en vrijwilligers die het leuk vinden de techniek te doen in de studio. Sport op zondag is gedurende het sportseizoen op zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren. Via correspondenten en verslaggevers op de velden kan via Sport op zondag iedereen thuis of onderweg op de hoogte blijven van de prestaties van de sportclubs uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Belangstelling om Sport op zondag (mee) te maken? Bel 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..