Handbalvereniging MHV'81 is afgelopen week vol gas van start gegaan: trainingsavonden, dagen en -weekenden zijn er al geweest en diverse oefenwedstrijden zijn gespeeld.

MHV'81 gaat een bijzonder seizoen in: Voor het eerst speelt Dames 1 team in de Eerste Divisie Landelijk. Maar ook is het spannend wat de gevolgen zijn van de corona-crisis: kunnen we blijven spelen?

In deze lastige tijden, zijn we extra dankbaar voor de steun die we krijgen van onze sponsoren. Dat geldt voor onze hoofdsponsor Albert Heijn van de Ven, maar ook vele kleine sponsoren die onze club soms al vele jaren trouw steunen. Zonder hen zou onze vereniging niet kunnen bestaan. En we realiseren ons dat het voor sommigen lastige tijden zijn. Daarom hebben we voor hen een bijzondere attentie laten maken: een unieke MHV’81 seizoenskalender. Vol met actiefoto's en informatie over wedstrijden en activiteiten van onze club. De verschillende teams en de sponsorcommissie hebben in de afgelopen week alle sponsoren bezocht om de kalender te overhandigen. Dat leverde veel vrolijke gezichten op.

De kalender is mede mogelijk gemaakt met de ondersteuning van Leroy Laclé van Equalizer Design.

Voor leden en supporters van de club is de kalender nu ook te koop voor €7,50. Kijk op onze site www.mhv81.nl hoe je deze kunt bestellen. Ben er snel bij!