Na een periode van hard trainen, veel oefenen met hars en diverse oefenwedstrijden, start Dames 1 vandaag, zaterdag 12 september met de competitie. De wedstrijd is thuis, in sporthal de Looierij en start om 20.00u. Tegenstander is Misker E&O uit Emmen.

Dames 1 speelt maar liefst 30 wedstrijden. Dat is ook de reden dat zij al twee weken eerder starten dan de overige teams van MHV’81. De dames gaan een druk seizoen tegemoet, waarin heel Nederland wordt doorkruist voor hun wedstrijden.

Bij de thuiswedstrijd is publiek van harte welkom, onze dames kunnen wat steun en aanmoediging goed gebruiken. Maar ook MHV’81, de gemeente (als eigenaar van de sporthal) en de sportkantine zijn aan Coronaregels gebonden. Dit betekent dat er een maximum zit aan het aantal bezoekers op de tribunes en op (extra gecreëerde) zitplekken in de sporthal. Er is begeleiding aanwezig om een en ander in goede banen te leiden. Aan bezoekers zal bij binnenkomst worden gevraagd om zich te registreren via een App. MHV’81 bekijkt nog de mogelijkheid om de wedstrijd live uit te zenden. Samen proberen we ervoor te zorgen dat we veilig en met plezier onze dames kunnen blijven aanmoedigen!

Actuele informatie over de wedstrijd en coronamaatregelen zijn te vinden op de website www.mhv81.nl.