Juliana startte dit corona seizoen met een thuiswedstrijd tegen SIOL uit Katwijk. Laatstgenoemde werd vooraf gezien als kampioenskandidaat, maar daar was aanvankelijk weinig van te zien.

Door wat quarantaine gevallen had Juliana op het laatste moment nog wat aanpassingen moeten maken in de selectie. Toch hielden beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht. Onder een warm herfstzonnetje werd er door beide ploegen weinig imponerends op het veld gelegd en was het tempo te laag. Behalve een paar kleine mogelijkheden ging de eerste helft bijna geruisloos voorbij. Op slag van rust veranderde dat toen een harde charge van nr 34 van SIOL goed was voor een terechte rode kaart.

Juliana startte de 2e helft met een man meer en dacht dit varkentje wel even te wassen maar kwam van een koude kermis thuis. Juliana speelde in een te laag tempo waardoor SIOL zowaar ,met een minderheid de Juliana defensie onder druk wist te zetten. DIt resulteerde in de openingstreffer van SIOL. Een corner werd scherp voor de goal gebracht en doordat niemand wenste in te grijpen kon deze eenvoudig bij de 2e paal worden binnengewerkt. SIOL zakte hierna verder terug, maar Juliana wist hier niet van te profiteren. Sterker nog na 70 minuten mocht SIOL een vrije trap nemen op 25 meter van het Juliana doel, die vervolgens perfect werd binnen gekruld. Na inbrengen van de zeer jonge Cas Brienen wist Juliana notabene nog wat druk te ontwikkelen. Andy Veld kon daardoor in de 85e minuut nog de 1-2 aantekenen maar verder kwam de Millse ploeg niet.

Juliana - SIOL: 1-2 (0-0)
Scheidsrechter: v.d. Zanden (Uden)
Toeschouwers: 140
Doelpunten:
51': 0-1 Selim Sahinturk
70': 0-2 Raphael Letemahulu
85': 1-2 Andy Veld
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans. Kevin van Casteren, Nicky van den Broek (68' Cas Brienen), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Justin Jacops, Guus Bastiaans, Andy Veld, Farouq Ssali (57' Jord Thijssen), Jelle Staal