SES krijgt zondag SIOL op bezoek. De vorige wedstrijd van de oranjehemden werd geschrapt in verband met een coronageval bij de tegenstander.

Hun openingswedstrijd wonnen zij bii Juliana (1-2). Of trainer Robert van Mierlo daar bij is, is onzeker. Hij werd na meerdere waarschuwingen weggestuurd door de scheidsrechter. Extra zuur was dat de geel-zwarten afgelopen zondag wederom in de blessuretijd de winnende tegenkregen. In de derby tegen titelkandidaat Festilent hielden zij lang stand maar moesten uiteindelijk toch buigen voor de thuisploeg.

Voor Juliana Mill wil het ook nog niet vlotten, want ook zij zijn nog zonder punten. Op doelsaldo staat SES zelfs boven de ploeg van Johan van Osch. En dan wacht dit weekend ook nog Festilent. De bedwinger van onder andere SES staat op dit moment op een vierde plaats, maar is net als de nummer een Cito ongeslagen.

DWSH’18 is de ploeg die dit weekend geen punten zal verliezen of winnen. Zij zijn namelijk vrij in verband met het ongelijke aantal teams in de vijfde klasse E. Gezien het blessurespook ronddwaalt in de selectie van DWSH’18 zal het weekje vrijaf met open armen ontvangen worden. Afgelopen zondag behaalden zij in blessuretijd nog een punt bij VCA. Al was het spel driepuntenwaardig. Het eerste puntje voor de gemeenteclubs is in ieder geval binnen.