Door de coronamaatregelen waren er natuurlijk geen toeschouwers toegestaan bij de wedstrijd SES - SIOL. SIOL had nog enkel tegen Juliana Mill gespeeld en in die wedstrijd hun eerste overwinning van het seizoen te pakken.

Voor SES was het een ongelukkigere start met twee wedstrijden (tegen SCMH en Festilent) waar het team van Robert van Mierlo nog aan een gelijkspel kon ruiken, maar aan het einde van de wedstrijd toch met lege handen stonden. Deze zondag lukte het ze wel om een overwinning (4-2) te behalen.

Het begon echter negatief. Al in de eerste aanval van SIOL was het gelijk raak. Een snelle aanval door de open SES-verdediging eindigde bij Sylvano van den Brink, die beheerst de score opende, 0-1. Toch kon SES snel zijn rug rechten en kwam direct terug met verschillende kansen. Na een half uur spelen kreeg SES een herkansing na een slechte corner om de bal opnieuw in te brengen. De lange SES-aanvaller Melvin van den Elzen verlengde de voorzet en verschalkte daarmee de uitgekomen doelman, 1-1. Vanaf dat moment werd het gelijk een interessante wedstrijd, die door de SES-fans via Facebook en Twitter te volgen was. Ook achter de hekken bij de echte kogelberg verzamelde zich meerdere nieuwsgierige toeschouwers. Vlak voor rust kreeg SIOL nog grote kansen om de voorsprong te herpakken. Door een vermeende elleboog bleef SES-aanvoerder Lukassen op de grond liggen, maar de scheids liet doorspelen. SIOL kon tot twee keer toe gevaarlijk uithalen, maar keeper De Klein redde vakkundig.

In de tweede helft werd er meer gescoord. Al snel na het fluitsignaal voor de tweede helft breekt Tom Verberk door aan de rechterkant en legde de bal panklaar voor Niek Nooijen, 2-1. Het spelbeeld bleef in evenwicht, maar het is SES die zijn voorsprong verder kan uitbouwen. Invaller Jilt van Schayik zorgt voor veel dreiging en weet eveneens Niek Nooijen voor de goal te bereiken, die wist van afmaken, 3-1. Daarna was het wederom Van Schayik die een doelpunt inleidde. Zijn schot/pass werd niet goed weggewerkt door SIOL-verdediger WIllem de Haan en promoveerde de inzet zelfs tot eigen doelpunt, 4-1. Toch kwam de SES-verdediging nog onder druk. Niet lang na de vierde goal van SES werd een corner van SIOL binnengekopt, maar afgekeurd wegens een overtreding. Daarna werd de wedstrijd grimmiger en SIOL richtte zijn frustratie vooral naar de scheidsrechter. Toch kreeg SIOL nog zijn tweede doelpunt. Amanupunnjo bereikte vanaf rechts zijn mede-aanvaller Sylvano van den Brink, die voor zijn tweede doelpunt tekende, 4-2.

SES - SIOL: 4-2 (1-1)
1. Sylvano van den Brink 1-0
32. Melvin van den Elzen 1-1
50. Niek Nooijen 2-1
69. Niek Nooijen 3-1
84. Willem de Haan (e.d.) 4-1
91. Sylvano van den Brink 4-2