Op zondag 4 oktober speelde Siebers/Klick’15 1 tegen hekkensluiter Tovido 1. De start van de wedstrijd verliep moeizaam.

Het spel wat Siebers/Klick’15 1 graag speelt kon vanwege de weersomstandigheden niet goed neergezet worden, waardoor de dames moesten zoeken naar alternatieven. Een doelpunt aan beide kanten bracht de stand op 1-1. Gedurende een lange tijd bleef dit zo en wisten de dames de vrije kansen onvoldoende te benutten. Richting het eind van de tweede helft begon Siebers/Klick’15 1 de aansluiting wat beter te vinden. Middels een aantal afstandsschoten brachten zij de stand op 5-3.

In de rust werden de dames nogmaals gewezen op het feit dat ze een ander spel op moesten zetten. Er zou in tweede helft meer gelopen moeten worden en vanwege de harde wind moesten de dames ook meer gaan spelen op de doorbraak. Dit werd de tweede helft goed opgepakt. Siebers/Klick’15 1 kreeg langzaamaan haar vertrouwen weer terug en dat was terug te zien in het spel. De dames wisten hun rust veel beter te bewaren en de doelpunten vielen. Tovido 1 vond wel aansluiting, maar minder dan in de eerste helft. Klick’15 1 wist uit te lopen tot een 9-5 voorsprong. Met nog vier minuten op de klok viel er nog een doelpunt aan de kant van Tovido. Siebers/Klick’15 1 bleef doorgaan tot de laatste minuut en won de wedstrijd met 11-6. Hiermee pakken de dames een gedeelde koppositie. Op zondag 11 oktober speelt Siebers/Klick’15 1 om 10.30 uur tegen Mikado 1 in Mierlo.