In dit artikel toont volleybalvereniging zich dankbaar voor de ondersteuning van de Millse ondernemers. Ieder jaar opnieuw ondersteunen diverse bedrijven en middenstanders de Millse sportverenigingen in het bijzonder en zo ook volleybalclub Apollo middels het plaatsen van hun logo of advertentie.

Dit kan op de site van Apollo, in de nieuwsbrief die 3 à 4 keer per jaar uitkomt en op borden die in de sporthal continu blijven hangen. Dit gebeurt tegen schappelijke en variërende bedragen. Ondanks de coronacrisis heeft niemand afgehaakt, hetgeen de betrokkenheid bij de club onderstreept. Ook zijn er nog diverse bedrijven, die shirt voor de club sponsoren.

Apollo heeft het goed getroffen met deze goedgeefsheid.

Ook bij het jaarlijkse Nachttoernooi laten zij zich gelden. Prijsjes voor de loterij worden graag beschikbaar gesteld. Bij jubilea van het toernooi zijn ze in het programmaboekje weer van de partij. BoschCarService Thoonen uit Cuijk stelt ieder jaar de bekers beschikbaar. AH. Van de Ven geeft de club krediet bij de aanschaf van boodschappen en middelen. Le Roy Equalizer uit Mill verzorgt de grafische vormgeving van posters en wedstrijdbriefjes. Sportkantine 'De Looierij' ondersteunt Apollo bij het mogelijk maken van het toernooi.

Helaas moet de toernooicommissie laten weten, dat het geplande toernooi op 2 januari 2021 geen doorgang zal vinden. Begrijpelijk i.v.m. de nog steeds heersende coronacrisis. Of er in de maand mei, in combinatie met eventueel het uitgestelde 50 jarig jubileum, nog plaats en animo voor is gaat men t.z.t. bekijken.

Door de coronacrisis zijn er diverse activiteiten met noodzakelijke inkomsten voor de club niet doorgegaan. Des te dankbaarder is men dan ook voor de trouwe ondersteuning van de Millse bedrijven en middenstanders.

Op dit moment kan men, in het kader van De Grote Clubactie, loten à € 3,- kopen. Hiervan vloeit het merendeel in de kas van Apollo. Ze zijn te bestellen bij alle Apolloleden, die de loten graag voor u digitaal bestellen.

Tot slot de wens dat iedereen die getroffen is snel mogen herstellen, dat we in deze crisis allen onze verantwoordelijkheid nemen en er snel betere tijden aan mogen breken.

Bestuur en leden van Volleybalvereniging Apollo Mill