Vanaf zijn jongste jaren was Lau lid van onze vereniging en was hij een verdienstelijk voetballer die dit liet zien in werklust en gedrevenheid in het veld.

Lau was bij de senioren een vaste waarde die de kunst verstond, met zijn aanstekelijke opmerkingen en humor, om een team te motiveren.

Ook de feestjes waren goed aan hem besteed en daar ontpopte hij zich vaak als de roerganger. Naast zijn voetbalcarrière heeft Lau veel betekend als vrijwilliger. Met de bouw van het nieuwe sportpark was Lau een onmisbare schakel, veel uren heeft hij hierin gestoken.

Maar naast alleen de handjes te laten wapperen was Lau ook een man die zich erg nauw met de jeugd betrokken voelde.

Als jeugdbestuurslid heeft hij verscheidene jaren de jonge garde van Juliana onder zijn hoede gehad.

Het opzetten van het vier tegen vier voetbal, om zodoende potentieel voor Juliana te werven, was zijn “dingetje”. Met voldoening keek hij dan terug op het resultaat.

We herinneren hem ook als liefhebber van de “derde helft” na de wedstrijden waarbij zijn verhalen altijd blauw/wit waren in plaats van het spreekwoordelijke zwart/wit.

2 jaar geleden kreeg Lau en zijn gezin een mokerslag te verwerken, maar met al zijn optimisme wist hij samen met Ans en de kinderen er het beste van te maken en ze keken uit naar het nieuwe aangepaste nestje wat ze binnenkort zouden betrekken in Uden. Zover heeft het niet mogen komen, de recente volgende klap die hij te verwerken kreeg heeft deze droom in duigen doen vallen.

Dankbaar zijn we Lau voor zijn inzet en passie voor onze vereniging.

We hopen dat de familie van Lanen kracht en sterkte moge ontvangen om dit verlies een plek te geven.

Lau, bedankt voor wie je was en wat je voor Juliana achter gelaten hebt.

Je was “een van ons”.

Bestuur en leden van RKSV Juliana Mill