Door de versoepeling van de maatregelen van dinsdag 23 februari, is het buiten sporten in teamverband onder 27 weer mogelijk. Dankzij de medewerking van SES kunnen na 3 maanden stil zitten onze trainingen weer op worden gepakt, maar in plaats van in de zaal nu op de voetbalvelden.

Op het terrein van SES zijn 3 speelvelden opgezet waar met meerdere teams tegelijk getraind kan worden. Dit gaat plaats vinden op de dinsdag en de zaterdag door Barry Hermans. Natuurlijk kunnen niet al onze leden gebruik maken van de trainingen door de leeftijdsgrens van 27, maar we zijn al blij dat een groot deel dat wel kan. We hopen dat het zonnetje veel gaat schijnen, net als na de eerste lockdown, zodat er veel getraind kan worden.

Spijtig genoeg is de wedstrijdcompetitie voor de rest van het seizoen volledig gecanceld. Dit seizoen zullen we het moeten doen met de trainingen. Er wordt gehoopt op verdere versoepelingen, zodat er mogelijk enkele oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden om ons voor te bereiden op het komende seizoen.

Uiteraard zijn wij als Vollan ’65 SES zeer dankbaar voor de medewerking zodat op deze manier onze trainingen weer opgestart kunnen worden. Wij hebben weer veel zin om te trainen en zullen met z'n allen ervoor zorgen dat het veilig gebeurt zodat iedereen gezond blijft.