Voor de KNVB beker in het nieuwe seizoen 2021/2022 komt Juliana Mill uit in poule 57 en speelt daarin tegen Excellent uit Oploo, SVS uit Stevensbeek en VIOS’38 uit Beugen.

De eerste bekerwedstrijd voor Juliana was zondagmiddag half drie op het Juliana - ICT Verweijen sportpark tegen VIOS’38.

De wedstrijd stond onder de leiding van scheidsrechter Geert van der Zanden, geassisteerd door de assistenten Chris Jacobs (Juliana) en Dani Centen (VIOS’38).

In een vooral in de tweede helft aantrekkelijk duel was het Juliana die de overwinning naar zich toetrok (2-1). In de eerste helft scoorde Juliana, ondanks slordig spel, toch nog en wel door Jelle Staal. De tweede helft was beter van Juliana-zijde en kwam dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong, ditmaal door Justin Jacops. VIOS’38 maakte er via Jasper Tönnissen nog 2-1 van, maar de wedstrijd was gespeeld zoals dat heet en de eerste overwinning voor Juliana in de bekerstrijd is een feit.

De nieuwe trainer van Juliana, Tom van Dalen, stond na de pauze niet meer aan de zijlijn omdat hij, volgens afspraak met spelers en staf, toen naar de bruiloft van zijn beste vriend moest. De coaching werd toen overgenomen door assistent-trainer Marcel van Baal.

De eerstvolgende bekerwedstrijd van Juliana 1 is op zondag 12 september tegen SVS 1, aanvang 14:30 uur in Stevensbeek.