Afgelopen vrijdag heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van alweer de 33e editie van het Juliana Tourspel. De opkomst was goed en op een enkeling na waren alle winnaars en winnaressen aanwezig.

Allereerst werden de prijswinnaars van de 50e, 100e, 150e tot en met de 850e prijs gehuldigd. Zij mochten hun prijs uitzoeken van een rij tafels waarop mooie artikelen stonden uitgestald, variërend van cadeaubonnen tot penlights, en van kop-en-schotel-sets tot bidons, spaarvarkens en voetballen.

Vervolgens waren de ploegen aan de beurt. De 1e prijs was voor de Familie Lenkens, de tweede prijs voor Familie Toenders en de derde voor De Groot Tegels Cuijk. En aangezien dit de 33e editie van het Juliana Tourspel was had de organisatie gezorgd voor een prijs voor het team dat als 33e eindigde in de stand voor teams en dat was Team Ton Lokhoff mr. NAC Breda

Elke editie wordt niet alleen geprobeerd de hoogste score te behalen maar ook is het een sport geworden om zo min mogelijk punten te behalen en met de Rode Lantaarn aan de haal te gaan. Die eer was dit jaar voorbehouden aan Gerty Heijnemans uit Mill die een puntentotaal liet noteren van slechts 16 punten. Zij mocht de wisselbokaal, een fles Mills Slukske en een welverdiend applaus in ontvangst nemen.

De vijftiende tot en met de vierde prijs waren voor respectievelijk Rick Timmermans (fietsgereedschapset), Daisy Keijzers (wielershirt), Ben Verstegen (contactgrill), Peter Lenkens (gereedschap koffer en cadeaubon), Loek Werts (barbecue) en Peter Lenkens (kantenmaaier, buxusschaar, koffiezetapparaat, stofzuiger en fietsendrager). De derde prijs werd bemachtigd door Rein Verweijen (hogedrukreiniger) en de tweede prijs door Gerard Kocken, die een LED TV mee naar Boxmeer mocht nemen.

De eerste prijs, een fietswaardebon ter waarde van € 850, gesponsord door Thijs Hendriks Tweewielers, werd gewonnen door Rick Timmermans uit Berghem. Hij was zichtbaar blij met deze prijs en vertelde zijn “geheim” aan de aanwezigen.

Rick: “Alle prijswinnaars van het Tourspel zullen de meeste namen van goede renners, klimmers en sprinters ook wel allemaal genoemd hebben, ikzelf heb dan wat meer sprinters in mijn deelnemerslijstje opgenoemd. En, er komt natuurlijk ook wel een dosis geluk bij kijken.”

Hij bedankte Juliana voor de prachtige prijzen en zal zeker meedoen met de volgende editie van het Juliana Tourspel in 2022.

De organisatiecommissie dankt alle deelnemers aan deze editie van het Juliana Tourspel en met name de sponsoren die weer gezorgd hebben voor een zeer uitgebreid en gevarieerd prijzenpakket.

In willekeurige volgorde waren dat Thijs Hendriks Tweewielers, Wanroij; Berends Bloemsierkunst Mill; Assurantiekantoor Hermanussen / hetadvies.nl, Mill; Blue Wellnessboot Fletcher Hotels Mill; Houtimport v.d. Hoogenhoff, Mill; Autoschade Bert Verweijen, Mill; Maarten Manders De Echte Bakker, Mill; Marly’s Dierenspeciaalzaak, Mill; Grandcafé Restaurant ’t Centrum, Mill; Countus accountants + adviseurs, Mill; Klomp Advies, Mill; Brasserie D’n Buurman, Mill; NICI koffie & automaten, Mill; Den Elsenhof Tuincentrum, Mill; Primera Schipperheijn boek- en kantoorvakhandel, Mill; Fitland Mill; Albert Heijn - Fam. v/d Ven - Mill; Gecomi BV, Mill; Tankstation Shell Schimmel, Mill; Buitengewoon Cadeau, Mill; Café-zalen ’t Lagerhuis, Mill; Keulen automaterialen, Boxmeer; Gerard Kocken “Alles op fietsgebied”, Boxmeer; Car Cool Systems, Uden en Helmond; Van Gemert Installatiegroep, Mill en Overloon; Lumiat software solutions, Grave; ; OOvB adviseurs en accountants, Cuijk.

Le Grand Départ van de 109e editie van de Tour de France vindt plaats in Denemarken; de start is dan op vrijdag 1 juli en finisht op zondag de 24e. Volg de berichtgeving over de start van en inschrijving voor de 34e editie van het Juliana Tourspel 2022 op onze website www.julianantourspel.nl en de sociale media.