Helaas ging het vorig jaar niet door, maar zondag 26 september staat wederom de Millse Mittag op het programma. De derby SES - Juliana zal weer verlengd worden mit eine Schöne dritte hälfte! Met een knipoog naar onze buren zal een tent op het sportpark omgetoverd worden tot een Duitse Bierhal. Compleet met pullen bier, Duitse vlaggen en een Millse DJ kan deze Millse Mittag niet Duitser!

Auch der wurstmeister ist wieder dabei. Met zijn echte traditionele homemade biologische Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Afgelopen jaren vierden ook onze Millse vrienden dit feest in grote getalen mee en zij zijn uiteraard ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om ongeacht de uitslag van de wedstrijd een mooi Langenbooms-Mills feestje te vieren!

Dit jaar zal Duitse DJ Tom ieders favoriete krakers ten gehore brengen met een show vol van entertainment en gezelligheid... 26 september Geht’s Loss met S.E.S. - Juliana, Der Wurstmeister en DJ Tom!

Om het sportpark te betreden dien je in het bezit te zijn van een geldige corona QR-code. Het eerder gecommuniceerde verplichte toegangsbewijs is vanwege de op 14-9 aangekondigde versoepelingen niet meer nodig.