Twee van de huidige eigenaren, Sven en Marco, tekenen het sponsorcontract.

Dames 1 van MHV’81 is de competitie daverend van start gegaan met twee overtuigende winstpartijen. En eindelijk mogen ook de overige teams van start aankomend weekend. De spelers van MHV’81 zijn er klaar voor! En dat mede dankzij de steun van vele sponsoren.

Nieuwe aanwinst is Villa Erica. Erica is al jaren een bekende plek in de gemeente Mill. Met nieuwe eigenaren en een twist aan de oude naam wordt er nieuw leven geblazen in deze horecagelegenheid. Met een prachtig verbouwd restaurant, sportcafé en natuurlijk de vertrouwde bowlingbaan biedt Villa Erica een breed aanbod van eten, drinken en vermaak. Het enthousiaste team van Villa Erica timmert stevig aan de weg en biedt allerlei leuke arrangementen aan. Kijk ’s voor de mogelijkheden op hun website www.villaerica.nl of houdt de flyer die regelmatig in de bus valt in de gaten.

Als binnenkomer bij onze club bood Villa Erica onze jeugdleden een verkoelend ijsje aan tijdens het jeugdkamp begin september. Een mooie start van een veelbelovende samenwerking tussen MHV’81 en Villa Erica!