De meiden en dames van de volleybalclub in Langenboom hebben afgelopen weekend weer fanatiek een aantal wedstijden gespeeld.

Dames 3 mocht als eerst van de dag spelen in Sambeek. Ze speelde tegen de dames 5 van Avans, een waardige tegenstander. De eerste set was daarom ook meteen spannend, maar werd helaas toch gewonnen door Avans met 25-21. De 2e en 3e set had Avans een aantal mooie opslagen waardoor deze sets door hen gewonnen werd. Echter gaf Dames 3 niet op en won de 4e set met een mooie score van 25-22. Ze waren allemaal erg blij met de wedstrijd en het eerste puntje is binnen.

De volgende wedstrijd werd gespeeld in Mill door Vollan MC1 tegen Vocala MC1. Dit is een enorm mooie en spannende wedstrijd geweest het werd zelfs een 5-setter. De eerste en tweede set werden door Vocala afgenomen met beide een stand van 25-22. Maar na die sets pakte Vollan ze goed terug door de 3e set te winnen met een stand van 25-15. En daarna wonnen ze ook nog de 4e set met een score van 25-21. Omdat Vollan gedreven was om de winst mee naar huis te nemen wisten ze ook de laatste set te winnen met 15-12. Dankzij het winnen van deze wedstrijd hebben ze een mooie 2e plek in de competitie.

Ook onze dames 4 speelde afgelopen zaterdag, ze moesten tegen SVS dames 2 in Stevensbeek. De meiden kijken niet vrolijk terug op de wedstijd die uiteindelijk 3-1 verloren is. De eerste 3 sets zijn door Stevensbeek gewonnen met tegenstanden 18, 15, en 22. Maar de 4e set is door Vollan'65 gewonnen met 22-25.

Het team Apollo/Vollan meisjes C1 mochten een wedstijd spelen tegen Montagnards meisjes C1 in Den asseldonk. Het mills/Langenbooms team was duidelijk beter en hebben daarom ook de eerste 3 sets gewonnen, helaas zat het er niet meer in bij de 4e set. Met trots staan ze door deze 4 gewonnen punten op de eerste plek in de competitie.

Ook zijn er nog potjes gespeeld zondag 3 oktober door de niveau 5 en niveau 6. Vollan'65 N5 mocht naar beers toe, waar ze 2 wedstrijdjes gelijk gespeeld hebben en een helaas verloren.

Vollan'65 N6 speelde tegen Detac in Zeeland maar verloren helaas deze wedstrijd met 21-27 en met 19-21. In de tweede wedstrijd tegen TFC scoorde ze wel wat puntjes en het werd gelijkspel.

Wij wensen alle teams van Vollan’65 die komend weekend moeten spelen veel succes en plezier toe!