Afgelopen zaterdag wist Apollo/Vollan C1 wederom te winnen. Deze week wonnen ze 4-0 van Havoc C1, hierdoor staan ze op de eerste plaats met negentien punten. De meiden doen het dit seizoen ontzettend goed en hebben nog maar één set laten liggen. Hopelijk blijven ze zo door gaan!

Dames 1 en 3 speelde zaterdag thuis. Dames 3 heeft jammer genoeg 4-0 verloren van Hovoc D5. De wedstrijd begon gelijk op, maar Vollan zwakte langzaam aan steeds verder af. In de laatste set kreeg een speelster last van haar vinger waardoor er gewisseld moest worden met een speelster die de positie niet kenden. Dit was erg nadelig en die set verliep dan ook niet goed.

Dames 1 heeft 3-1 gewonnen tegen Were-Di D1 uit Gemert. De eerste twee sets liep de pass niet altijd even goed, ondanks dat wisten ze alsnog te winnen. De derde set was slordig en de spelers hadden een dip, iets waar dit team vaker last van heeft bij de derde set. Deze set was gewonnen door Were-Di. De vierde set kwamen ze terug en door een mooi tempo en samenspel wonnen ze overtuigend.

Dames 2 speelde uit in Veghel, hier hebben ze 3-1 gewonnen van Skunk D2. De twee teams waren elkaar gewaagd en zetten beide flinke servicedruk. Uiteindelijk heeft Vollan gewonnen met dank aan hun ervaring en tactisch spel.

De wedstrijd van Dames 4 werd gespeeld in Haps. Helaas heeft het jonge team daar verloren van Havoc D6. De eerste twee sets had Vollan een sterke service waar Havoc de pass liet liggen, daarna waren de rollen omgedraaid. Havoc bleef groeien in de wedstrijd en Vollan wat trager en slordiger. Ze verloren uiteindelijk met 3-2.

De meiden C1 en B1 hebben beide gewonnen met een uitslag van 3-1. De meiden C1 speelde in tegen Donki Sjot C1 en de meiden B1 in Uden tegen Saturnus.

Sinds vorige week hangt er een nieuw sponsorbord van Intersport in de zaal. Wij willen Intersport hier enorm voor bedanken!