Inmiddels zijn er vier wedstrijden gespeeld. En het eerste team van Taflan/Gezonderwinkelen.nl heeft de koppositie gepakt. Tegen de favoriet voor de titel werd met 7-3 gewonnen. Marco de Klijn, Jan van der Linden en Rico Baars speelde een prima wedstrijd. Binnen no time stonden ze met 6-0 voor. Hierna ging het een stuk stroever en werd nog één wedstrijd gewonnen. Toch een hele mooie overwinning van Taflan 1. Jan was de sterkste speler met drie overwinningen, Marco won twee keer en Rico wist één wedstrijd te winnen.

De overige teams behaalde wisselende resultaten. Taflan 2 wist ook hun eerste overwinning in de hoofdklasse bij de schrijven. Johan Smits, Daan Jans en Kevin Pluk wisten met 6-4 van Tafeltennis Nijmegen te winnen. Ook Taflan 3 won met 6-4 van Tafeltennis Nijmegen Rene van Dijk is nog altijd in topvorm en won al zijn wedstrijden. Taflan 4 verloor met 1-9. Riky Sommers wist de eer te redden. Het vijfde team van Taflan verloor met 3-7. Frans de Gruiter en Tiny Arts zorgde voor de punten.

Het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche wist wel zijn wedstrijd tegen ONI te winnen. Dion van Kessel, Joep Janssen en Wik van Summeren speelde een prima wedstrijd. Dion was in topvorm en wist al haar wedstrijden te winnen. Zowel Joep als Wik wonnen één keer. Met deze overwinning staan ze knap in de middenmoot.

Het tweede team van Taflan/Revanche had een lastigere dag. Nienke van der Ven, Mathijs Voets en Caylen Bos verloren met 2-8. De punten werden behaald door Mathijs en Caylen.

Deze week zal het voor Taflan 1 een zware week worden. We zullen zien of ze halverwege bovenaan kunnen staan. Taflan 2 moet een goede uitslag neerzetten om er goed voor te staan qua klassenbehoud. Taflan 3 zal flink punten moeten scoren om de nummer één bij te halen wie weet zit er meer in dan de huidige tweede plek. Team 4 wil de laatste plaats verlaten ze zullen deze week goed moeten scoren. Ook het vijfde team wil goed scoren om een mooi resultaat te behalen.