Juliana heeft op de Katwijkse kunstgras mat een degelijke wedstrijd afgeleverd en thuisploeg SIOL gedecideerd opzij gezet.

Desondanks begon SIOL wat sterker aan de wedstrijd dan Juliana en was het wat meer op de helft van Juliana te vinden dan andersom. Na zo'n 10 minuten ging dit herfstbriesje liggen, en nam Juliana het heft meer en meer over. Juliana had het middenveld in handen en bij de spaarzame uitvallen stond het verdedigend goed. Vlak voor rust kende SIOL echter een korte opleving en kreeg het achtereen 2 corners te nemen. Bij de tweede afgeslagen corner kreeg Vince van Reijmersdal de bal in de voeten, hij stuurde op zijn beurt direct Justin Jacops diep die komende vanaf eigen helft veel sneller was dan de SIOL verdediging. Hij rondde bovendien fraai af door de bal langs de keeper te schieten.

De tweede helft begon als de eerste, SIOL leek wat sterker, maar na 10 minuten was dit volkomen omgedraaid. Ditmaal duurder het minder lang tot Juliana tot scoren kwam, al in de 56e minuut leverde goed druk zetten balbezit op voor Justin Jacops. Hij drong de zestien binnen, en ondanks dat men nog probeerde hem uit balans te brengen, schoof hij al vallend de 0-2 binnen. Na ruim een kwartier was de wedstrijd over toen Kevin van Casteren de achterlijn haalde en goed voorgaf. Midden voor het doel was het Jelle Staal die de 0-3 kon binnen tikken. Hierna was het vooral slordigheid troef. Juliana was slordig in de afwerking, maar ook in verdedigend opzicht. Beide ploegen kwamen echter niet meer tot scoren.

SIOL - Juliana: 0-3 (0-1)

Scheidsrechter: J. van Haaren (Overloon)
Toeschouwers: 70
Doelpunten:
45' 0-1: Justin Jacops
56' 0-2: Justin Jacops
60' 0-3: Jelle Staal