Op zondag 17 oktober speelde JES/Klick’15 1 een moeizame wedstrijd tegen Diosa 1. Een wedstrijd waarin de dames volgens de statistieken de punten mee naar huis moesten zouden nemen. Diosa 1 opende de score door middel van een afstandsschot. Direct daarna maakte JES/Klick’15 1 de gelijkmaker, maar het initiatief bleef toch bij Diosa 1 liggen. De dames van JES/Klick’15 1 hadden moeite met het fysieke spel van de tegenstander. Er werden slordige ballen gegooid en onrustige aanvallen neergezet. Ook de verdediging maakte kleine foutjes onder de korf waar Diosa 1 dankbaar gebruik van wist te maken. Halverwege de eerste helft leidde dit tot een 5-3 voorsprong voor de tegenstander. Vlak voor rust wist JES/Klick’15 1 de wedstrijd naar zich toe te trekken. Verdedigend hadden de dames het beter onder controle. Ondanks dat de aanval de rust nog niet helemaal had teruggevonden, werden er wel drie doelpunten gemaakt waardoor JES/Klick’15 1 met een 5-6 voorsprong de rust in ging.

In de rust gaf trainer/coach Kocher Majid aan dat het team eigenlijk maar één opdracht had in de tweede helft van de wedstrijd: kansen afmaken en niet meegaan in het spel van de tegenstander.

Na rust duurde het lang voordat het eerste doelpunt viel, maar het waren wel de dames van JES/Klick’15 1 die het eerste doelpunt maakten: 5 - 7. Diosa 1 bleef knokken en wist door het fysieke spel terug te komen in de wedstrijd. De onrust bij JES/Klick’15 1 keerde terug. De aanval creëerde verschillende kansen, maar het lukte niet goed meer om de kansen af te maken. Het leek er even op alsof Diosa 1 er met de winst vandoor zou gaan, maar vlak voor rust wist JES/Klick’15 1 de gelijkmaker te maken. Einstand: 9-9. Volgende week zondag spelen de dames tegen De Horst 1 om 13.00 uur in Venhorst.