Juliana kreeg koploper CITO op bezoek, maar moest de wedstrijd beginnen met een indrukwekkende lijst aan blessuregevallen. In het eerste kwartier was hier echter niets van te merken.

Het eerste deel van de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld, zonder dat één van beide ploegen echt gevaarlijk kon worden. De wedstrijd leek redelijk in evenwicht totdat Juliana eerst op de middenlijn balverlies leed, wat meteen daarna een tweede balverlies tot gevolg had op zo'n 30 meter van het doel. Dit tweede balverlies werd Juliana fataal. Mustafa Guler drong door een individuele actie het Millse strafschopgebied binnen en schoof de bal langs de Juliana doelman in de lange hoek. Hierna ging de wedstrijd weer lange tijd gelijk op. Juliana werkte hard en mocht hopen op meer, maar het was opnieuw CITO wat toesloeg. Na een snelle spelhervatting werd aan de linkerzijde de achterlijn gehaald, daarna was het voor het doel eenvoudig afwerken voor Alper Alici.

In de tweede helft bleef Juliana geloof houden in eigen kunnen. Een openingsoffensief leverde echter niet de gewenste aansluitingstreffer op. Integendeel, werd in de eerste helft nog elk vlagsignaal van de Osse assistent gehonoreerd, in de tweede helft kreeg de Millse assistent nul op rekest. Het eerste de beste vlagsignaal werd door de scheidsrechter genegeerd waarna Ferhat Coskun eenvoudig de 0-3 aan kon tekenen. Hierna was het verzet van Juliana gebroken. Men probeerde het nog wel, maar dit leverde niets meer op.