SES begint sterk, wint de duels en neemt direct het voortouw in de mini derby tegen Gassel. Gassel is bezig aan een zwakke reeks, de Langenbomers daarentegen rijgen de overwinning aaneen. Gekeken naar de historie van deze wedstrijd heeft SES licht de overhand en dat bleek ook deze keer niet anders.

Sebe van Huisseling, de spits van SES was vandaag in bloedvorm. In de 20 minuut werd er van links een voorzet halfhoog aangesneden door Jordy Verstegen. Spits van Huisseling kopte de bal fabuleus met een halve snoekduik de bal achter goalie Cuppen. Nog geen 2 minuten later scoorde diezelfde van Huisseling zijn 2e van de dag, en dat bleek niet zijn laatste. Na een scherpe steekbal van Thieme Kuppen ( 17 jaar jong ) maakte van Huisseling in een 1 op 1 tegen keeper Cuppen geen fouten. Het spelbeeld veranderde niet veel gedurende de eerste helft, maar tot grote kansen kwamen het niet.

De tweede helft begon met een iets andere intentie dan de eerste, de Langenbomers leken vooral te willen consolideren terwijl Gassel nadrukkelijk de aansluitingstreffer zocht. Uit een counter vonden zij deze uiteindelijk ook. In de 55e minuut scoorde vedette Ramon van der Venne de 1-2. Het publiek merkte dat SES wat support kon gebruiken en begon minutenlang de naam van Sebe van der Huisseling te scanderen, dit zorgde blijkbaar voor nieuwe energie want de reactie van Sebe van Huisseling was vernietigend: 3-1! Hij zette hiermee voor de derde keer zijn naam op het scorebord en de wedstrijd leek gespeeld. SES bleek was losser te kunnen spelen en en werd fraai veldspel op de mat gelegd. Ook aanvoerder Lukassen mocht een duit in het zakje doen. Een afvallende bal uit een corner kwam voor zijn voeten, en met een drop-kick vuurde hij de bal binnenkant paal in het net. De Langenbomers winnen wederom en nestelen zich stevig in de top van de 4e klasse H!

SES - Gassel: 4-1 (2-0)
20. Sebe Huisseling 2-0
22. Sebe Huisseling 2-0
55. Ramon van der Venne 1-2
60. Sebe Huisseling 3-0
70. Jari Lukassen 4-1