Na de overwinning in Megen mocht Juliana thuis aantreden tegen de fusieclub van SDDL en Ravenstein. Juliana begon waar het de vorige wedstrijd was opgehouden, namelijk met slecht en ongeconcentreerd voetbal.

Dit resulteerde al na ruim 3 minuten in een 0-1 achterstand, balverlies in de opbouw leverde meteen een messcherpe counter op van Vesta. Vanaf de middenlijn werd de rechterspits diep gestuurd die op snelheid de Juliana verdediging klopte. Zijn afgemeten voorzet kon eenvoudig worden afgerond voor de 0-1. In het kwartier daarna leek Juliana de draad weer op te pakken, en was het ook sterker dan de tegenstander. De bal wilde echter steeds niet goed vallen en zoals zo vaak in het voetbal werd dit aan de andere kant afgestraft. Vesta wist opnieuw het vijandelijk strafschopgebied te betreden na persoonlijke fouten aan Juliana kant. Een leep boogballetje werd door iedereen, inclusief de Vesta aanvallers gemist. Helemaal achterin bleef er echter nog wel iemand bij de les, waar de 0-2 werd binnen getikt. Kort voor rust was het debacle voor Juliana compleet, de buitenspelval werd omzeild waarna eenvoudig kon worden afgerond voor de 0-3.

In de tweede helft leek Juliana aanvankelijk uit een ander vaatje te tappen. Er werd meer arbeid in de wedstrijd gelegd, en Vesta werd terug gedrongen op eigen helft. Dit leverde ook een aantal kansen op maar vooralsnog geen treffer. Uiteindelijk kreeg Juliana in de 56e minuut een corner te nemen die resultaat opleverde. In eerste instantie werd deze nog afgeslagen, maar Vince van Reijmersdal kon de bal weer oppikken en lepelde de bal tussen verdediging en keeper. De inlopende Jelle Staal kon hier vervolgens met een halve volley fraai afronden. Juliana ging vervolgens op zoek naar de aansluitingstreffer, Vesta bleef echter met de snelle jongens voorin loeren op de counter. Uiteindelijk leverde dit laatste resultaat. Nadat Juliana nog enkele kansen niet wist te verzilveren leverde één van deze counters de 1-4 op. Hierna was de wedstrijd gespeeld, vlak voor tijd werd het ook nog 1-5 toen een vrije trap bij de tweede paal tot doelpunt werd verheven.

Juliana - Vesta '19: 1-5 (0-3)
Scheidsrechter: van Heugten (Asten)
Toeschouwers: 100
Doelpunten Juliana:
56' 1-3: Jelle Staal