MHV’81 is ook digitaal bij de tijd. Aanstaande zaterdag 13 november is de wedstrijd van dames 1 te volgen via een livestream op YouTube.

Er gaat natuurlijk niks boven een gezellige avond handbal kijken in de sporthal, om daarna een drankje te doen bij Patrick’s Bar. Maar dat is, zeker in deze coronatijd, niet altijd mogelijk. En dan is het fijn om de wedstrijden live te kunnen volgen via je computer of telefoon.

Een professionele camera is beschikbaar gesteld door Top Safe Solutions uit Mill. Een prachte gift van dit bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van beveiligingstechniek. De uitvoering, van kabels trekken tot het zorgen voor de verbinding en het bedienen van de camera wordt gedaan door onze vrijwilligers, onder bezielende en deskundige leiding van Henry van Haren.

De volgende thuiswedstrijd van Dames 1 is op 13 november a.s. om 20.45u. Publiek is welkom, rekening houdend met de geldende coronamaatregelen. Er wordt gezorgd voor extra zitplaatsen in de hal, om voldoende afstand te kunnen houden. Wilt u de wedstrijd volgen via de livestream? Op zaterdagavond is de link naar de livestream te vinden op onze Facebook en Instagram pagina. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en mobiele nummer. U krijgt de link dan via whatsapp toegestuurd.

Wilt u weten of ook de volgende wedstrijden via de livestream te volgen is? Houd dan onze website www.mhv81.nl en social media in de gaten!