Taflan 3 speelde deze week helaas met slechts twee spelers. Rene van Dijk en Juan Jose van der Linden speelden een dijk van een wedstrijd. Er werd met twee man gewonnen met 7-3. Zowel Juan-Jose als Rene wonnen al hun wedstrijden. Door deze overwinning blijven ze keurig in de middenmoot staan.

Veel andere teams hadden ook een goede avond. De wedstrijd van Taflan 1 ging niet door omdat spelers van Oni ziek waren en zich op het laatste moment hadden afgemeld. Waar Taflan 2 tevreden zou zijn geweest met een paar puntjes wisten ze Litac te verslaan met 6-4. Een zeer knap resultaat. Daan Jans was met drie overwinningen de sterkste speler van de avond. Ook het vierde team wist te winnen. Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Riky Sommers wonnen keurig met 6-4. Wiljan zorgde hier voor de meeste punten. Het vijfde team had wel een heel lastige avond. Er werd verloren met 0-10.

Ook de jeugdteams speelden deze week weer thuis. In Langenboom werden de teams ontvangen. Het eerste team van Taflan/Revanche verloor met 4-6. Dion van Kessel was de sterkste speelster met twee overwinningen. Het tweede jeugdteam speelde met Tyge van der Linden, Nienke van der Ven, Mathijs Voets en Caylen Bos. Helaas verloren ze met 2-8. Tyge en Mathijs wisten één enkelwedstrijd te winnen.

De komende week zal voor veel teams een belangrijke week worden. Taflan 1 zal ruim moeten winnen om uitzicht te houden op de titel. Het tweede team zal met een goede uitslag een grote stap zetten richting klassebehoud. Het derde team kan met een ruime uitslag eventueel naar boven kijken. Dat zal wel erg lastig worden, maar de spelers van Taflan gaan steeds beter spelen. Het vierde team speelt een belangrijke wedstrijd tegen concurrent voor degradatie. Tussen de nummer 3 en 5 zit slechts twee punten. Ook het vijfde team treft een gelijkwaardige tegenstander. Er staan dus weer veel spannende wedstrijden op te planning deze week.